Fogászat, gyerekfogászat, fogszabályozás, fogpótlás, fogtömés, szájhigiénés kezelések Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Fogászat, gyerekfogászat, fogszabályozás, fogpótlás, fogtömés, szájhigiénés kezelések Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

A leggyakoribb fogászati problémák:

Fogfájás

Amennyiben fogfájás gyötri, és mielőbbi segítségre van szüksége, hogy megszűnjön a fájdalma, kérem hívja rendelőnket a 0630-8500-933 számon, hogy lehetőségeinkhez mérten minél hamarabb fogadni tudjuk.

Érzékeny fog (hidegre, melegre, savanyúra vagy édesre)

Figyelmeztető jel, ha a fogunkban külső inger hatására hirtelen fájdalmat érzünk, ami nem múlik el rövid időn belül. Az érzékenységnek több kiváltó oka is lehet, megszüntetésére a következő lehetőségek vannak: tömés, betétek vagy gyökérkezelés.

Foghiány

Sokan azt gondolják, hogy a hátsó, rágó fogak pótlása nem is fontos, mivel a hiányzó fogaknak csak esztétikai jelentőségük van – ez igen nagy tévedés, mert a foghiány súlyos egészségügyi problémákat okozhat, amely idővel egyéb betegségeket is előidézhet az egyénben.
A fogpótlásra több kíméletes megoldás létezik: fogpótlás készítése, kombinált eljárások, valamint implantátum beültetése, de adott esetekben kivehető rugalmas fogsorok, vagy hagyományos eljárással elkészítendő fogpótlások elkészítésével.

Vérző, gyulladt íny

Sokszor nem foglalkozunk a rendszeresen vérző ínnyel, pedig a háttérben olyan problémák is húzódhatnak, melyek akár a fog elvesztéséhez vezethetnek. Érdemes minél előbb kideríteni, mi okozza a fogíny vérzését! A vizsgálat függvényében dentalhigiéniai kezelésre vagy fogínysorvadás kezelésre lehet szükség.

Mozgó fog

Úgy érzi, meglazultak a fogai? Esetleg érzékennyé is váltak? A problémát legtöbb esetben a fogkőképződés és a fogíny gyulladása okozza, a mozgó fogakat a fogágy kezelésével vagy a fog eltávolításával és fogbeültetéssel lehet sikeresen kezelni.

Fogszabályzás

Kevesen tudják, de az emberek 90 %-ának van valamilyen állcsont, illetve fogszabályzást igénylő eltérése. A fogszabályzó kezelés célja a fogazat és az állcsontok funkcionális és esztétikai helyreállítása. A fogszabályzást érdemes már serdülő korban elkezdeni, hogy a maradó fogak a megfelelő helyre tudjanak áttörni.

Esztétika: fogfehérítés, fogkő eltávolítás, fogékszer

Érezte már magát kényelmetlenül attól, hogy fogai nem esztétikusak?
A tökéletes mosolyhoz vezető út ma már mindenki számára elérhető. Héjak, direkt héjak vagy fémmentes koronák, fogfehérítő anyagok segítségével kevesebb, mint egy hét alatt megszépülhet a mosolya. Fogfehérítést azonban csak egészséges, rendbe hozott fogazaton lehet végezni, hogy ne okozzon egészségkárosodást, illetve ne járjon fájdalommal.

 

Fogászati szolgáltatásaink Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Diagnosztika Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Orál kamera, fogászati, szájsebészeti és fogszabályozási konzultáció Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Szájhigiénés kezelések Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Fogkőeltávolítás, polírozás, fogfehérítés, air-brush fogtisztítás Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Fogtömés, esztétika Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Fogtömés, héj- és gyökérkezelés, csonkfelépítés, barázdazárás Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Fogpótlások Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Fogtechnika, korona, hídtag, héjkerámia, kivehető fogsor

Implantátumok, szájsebészet Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Implantáció, foghúzás, bölcsességfog eltávolítása, lágyrész műtétek, csontpótlás

Fogszabályozás Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Fogszabályozás, éjszakai harapásemelő, sport fogvédő Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Gyermekfogászat Budapest, 18. kerület (XVIII. kerület, Pestszentlőrinc)

Tejfog tömése, barázdazárás, tejfog “gyökértömése”, flour-kezelés

Kezelések altatásban

Éberszedációban történő kezelések

ELÉRHETŐSÉGEINK

Címünk:
1181 Budapest, Csontváry Kosztka Tivadar u. 21.

Telefonszámaink:
+3630/8500933
+3630/9963430