Munkatársaink

Ismerkedjen meg felkészült, jól összeszokott csapatunkkal.

Orvosaink

Dr. Raab Bernadett

Fogorvos

A konzerváló fogászat és fogpótlástan orvosa. Elkötelezett a gyógyítás iránt, tapasztalatának és ügyességének köszönhetően gyorsan és fájdalommentesen kezeli pácienseit.
Rendelési idő: Kedd: 8-13 vagy 13-18, Csütörtök: 13-18

 

Dr. Beregszászi Adrienn

Fogorvos

Előzékenységének és kedvességének köszönhetően gyorsan megtalálja a közös hangot pácienseivel. Teljes felvilágosítást nyújt a kezelések során, otthonosan mozog a konzerváló fogászat és fogpótlás területén is.
Rendelési idő: Kedd: 8-13, Csütörtök: 8-14

Dr. Kováts Zsófia

Fogorvos

A kezelések megkezdése előtt minden esetben teljes felvilágosítást nyújt az aktuális beavatkozásról. Konzerváló fogászatban és fogpótlás készítésénél is elsődleges szempontnak tartja a fájdalommentes gyógyítást. 

Rendelési idő: Kedd: 14-19, Szerda: 9-17, Csütörtök: 14-19

 

Dr. Takács Kata

Fogorvos

Kiemelten fontos számára, hogy naprakész tudásával járuljon hozzá páciensei szájüregi egészségének megőrzéséhez és fejlesztéséhez. A  páciensek számára egyénileg elérhető gyógyítási lehetőségekről minden esetben részletes felvilágosítást nyújt.

Rendelési idő Hétfő: 13-19, Szerda: 12-19, Péntek: 8-14

Dr. Szerencse Csilla

Szájsebész

A szájsebészet szakorvosa. Elkötelezett szakmája iránt, munkája során maximálisan törekszik a fájdalommentes kezelésekre, továbbá fontos számára, hogy a páciens boldogan távozzon a kezelések végeztével.

Rendelési idő: változó